Känns som om hela jag håller på att torka ihop, eller nått

Idag mår jag verkligen inte bra. Jag har ingen direkt aning om varför, men det känns inte bra någonstans. För ett par inlägg sen skrev jag om att jag är rätt uttorkad på något vis, då jag får russinfingrar direkt när jag utsätter mina händer för vatten. Jag gick till apoteket för typ 3 dagar sen eller så, och köpte omega-3 för det var som rekommenderades. Sen skulle jag gärna smörja in händerna med någon lotion. Sen jag började ta omega-3 känner jag mig ännu mera uttorkad, vilket är konstigt. Jag förstår inte vad som är fel! Går inte detta över, så bokar jag tid hos läkaren. Det är åtminstone ett som är säkert.

P.g.a. det här så lär det inte bli något pluggande idag. I alla fall inget extremt. Det jag ska göra tills på onsdag då jag träffar mina gruppmedlemmar igen är att skriva ner lite mer info om de områden jag vill ställa mina två frågor till filosofseminariet den 16:e. Jag har inte riktig 100%-ig koll på det, så det är bra o läsa på lite. Sen får jag läsa igenom saker om Heidegger allt efter jag har tid. Det är typ så planen ser ut. Känns skönt i alla fall att jag bara behöver koncentrera mig på den lättlästa boken av Hans Ruin. Det underlättar verkligen, och ett stort orosmoln försvinner. Gött!

I övrigt så har jag börjat på lite mera med min info-sajt om grand danois. Man undrar när fan den kommer bli klar, men allt sker efter tid, ork och lust. Jag har arbetat på den här siten av och till i typ 3 år nu, men nu ska den bli riktigt bra, och det tar tid att få det i ordning. Att skriva mer om GD här i bloggen känns lite konstigt, då jag vet vad jag tycker och tänker när det gäller Anton, och man vill inte upprepa sig i onödan.

Sen är jag väl kanske inte på humör för att uttala mig mer om saken. Usch, vad jag hatar att må så här…