Analys av en bättre kategoriserad blogg.

Har nu i 1½ dag suttit och ordnat med alla inlägg, eller ja de flesta i alla fall och kategorin ”övrigt” är nu borttagen. Istället har jag sett till att alla inlägg jag skrivit under åren är bättre kategoriserade och bättre taggade. Tyckte att det behövdes, speciellt för att underlätta för läsare att hitta inlägg bättre om de är ute efter något specifikt på min blogg som de vill läsa. Jag kan säga på en gång att det syns en alldeles för tydlig tråd med tjat om min blogg och enbart om att skriva inlägg, statistik och kommentarer. Verkar som jag oroat mig för det ända sen jag startade den här på wordpress för drygt 2 år sen nu. Jag ber verkligen om ursäkt för det. När jag började med den här rensningen så hade jag 310 inlägg. Nu är ca 20 av dem borttagna. Förmodligen lär jag ta bort fler. Har bestämt att jag inte vill ha allt för aggressiva inlägg. Hellre att de tas bort än att de ger mig ett dåligt rykte.

De flesta huvudkategorier är kvar, såsom åsikter, grand danois, mitt liv och inläggen gällande skolan. De har däremot bytt namn till ”pluggandet” och sub-ämnen som pedagogik och psykologi ligger numera under huvudkategorin ”intressanta ämnen”.

Jag har ju genomgått olika perioder i livet sen jag startade bloggen, eller ja… hela livet består ju typ av perioder, åtminstone mitt liv gör det. Det har gjort att vissa kategorier såsom bloggande och livsstil nämner saker som jag normalt sett inte menat att skriva om, men som jag under vissa perioder varit mer eller mindre besatt utav. Idag känns detta jobbigt att jag utsatt både mig själv och er läsare för det, men jag låter dessa kategorier vara kvar som en påminnelse för att jag aldrig ska tjata om såna dumheter igen.

Kategorin katter hör ju självklart till husdjuren i mitt liv. Maja är ju det husdjuret man har för tillfället, men tidigare hade man även en katt vid namn Nisse. Han bor numera i Malmö sen ca 1½ år tillbaka tillsammans med mitt ex MatteN.

Sen har man ju de där mediagrejerna, med fotografier, gallerier och videoklipp. Där finns det inte speciellt mycket än så länge, men planen är ju att de ska utökas rätt så rejält.

När man är ute och reser så är det ju självklart kategorin resor man ska kolla efter. När min blogg förvandlas till en s.k. ”reklampelare” som en kommentator så fint beskrev det för ett par dagar sen så handlar det vanligtvis om någon pryl jag har köpt som är skitbra, eller något annat jag har provat som jag vill att någon annan ska testa med. I framtiden kan detta även gälla tv serier, filmer eller annat så det handlar inte bara om prylar. Nån gång ibland måste man faktiskt vara vardagstråkig… Vill ni läsa om såna grejer så är det kategorin tips ni ska klicka på!