Jag vill att facebook ska använda smileys i statusuppdateringar!

Enklare budskap än så lär jag nog inte komma med idag, men detta är en tanke jag har haft rätt länge nu, och för ett par minuter sedan skickade jag iväg ett förslag till FB om att jag tycker det borde finnas möjligheten att när man skriver in tecken för att göra en smiley, så ska de synas också. Att bara se bokstäver och lite andra krumelurer funkade fint för ett par år sen innan smileys blev tecknade figurer i msn etc. Det funkar i chatten, men inte när man uppdaterar sin status vilket jag finner skittråkigt rent ut sagt, men det kanske bara är jag? Självklart om detta kommer som en feature till facebook så ska man ha möjligheten att stänga av funktionen om man inte orkar se alla smileys, vilket jag också nämnde. De uppdaterar ju facebook lite då och då med nya features, det senaste tror jag är uppdatering i real-tid, om de inte kört med det ett tag nu… eller så är det väl bara jag som formulerar mig dåligt. Brukar vara så.

I övrigt så känns saker rätt så ok nu. Igår satt jag och pluggade rätt lite, hade inte sån stor ork, men jag gjorde en hel del viktiga saker ändå. Jag satt och kollade kopplingar mellan chalmers och heidegger, och skrev ner det jag hittade. Det är rätt fräckt. Chalmers nämner en hel del olika saker tycker jag, medan de kopplingarna jag ser till min filosof än så länge pekar på ett ämne som filosofen tycker om att prata om. Ska ju också erkänna att jag inte läst klart boken heller av Hans Ruin, men jag har fått reda på att det mesta som heidegger säger är efter ett visst kapitel bara upprepning, och det låter logiskt. Men man får se.

Nä, detta får räcka för denna gången. Återkommer förmodligen senare under dagen med lite andra tankar om saker och ting.