En fråga till seminariet är klar…vetefan hur jag fixar fram den andra dock.

Igår hade jag en rätt så intressant pluggstund. Den varade inte så länge men jag ansåg att den var tillräcklig för att göra sitt syfte i alla fall. Det jag gjorde igår var att sitta och göra klart de sammankopplingar jag sett mellan chalmers och heidegger, och till slut kom jag fram till 10 stycken, vilket är en hel del, och det är ju bara med vad jag än så länge läst utav heidegger. Det är lite komiskt när man upptäcker att kopplingarna från chalmers går från massvis utav ställen men att de kopplas bara till i stort sett ett enda ämne som heidegger nämner. Jag ska inte nämna det här utan tar all sån information efter att seminariet på onsdag är över.

Igår blev jag också klar med en utav mina två frågor, och jag är riktigt nöjd med den. Dock vet jag inte hur jag ska kunna göra nästa fråga, eftersom jag vill gärna se allas anteckningar först och diskutera med de andra innan jag säkert kan lämna in en fråga till dem. Problemet är att mina två gruppmedlemmar är sjuka och jag har inte pratat med dem på två dagar snart, så det gör det hela lite svårare, så jag vet inte alls hur jag går tillväga härnäst. Jag får bara hoppas på att de hör av sig. Pluggandet idag lär i alla fall bli mer intensivläsning, för att se om jag kan koppla mer från chalmers till heidegger. Kan jag se tio kopplingar på bara de ynka dryga 30 sidor jag läst än så länge, så lär det finnas fler kopplingar. Jag har också skrivit ner stödord för min ena fråga, och jag vet på ett ungefär vad jag vill ta upp.

Vi hade en rätt så intressant diskussion på facebook igår, jag och ett par vänner från distans bland annat. Tydligen är folk stressade, men inte p.g.a. för högt tempo, utan snarare att det är för lågt tempo och uppgifterna verkar jättelätta. Jag tycker personligen att det är jätteskönt att det är lite lugnare igen, även om det inte är tänkt så, men jag planerar mina studier bättre nu och lägger faktiskt ner mer tid på dem än vad jag gjort tidigare, så jag tror att mycket av detta har med planeringen att göra – att det är därför det känns lättare. Sen tycker jag att uppgifterna är skitroliga, men jag saknar att vara i skolan och diskutera med klasskamraterna och gå på föreläsningar. Hela terminen ska vi knappt vara i skolan, så det är lite trist. Tror inte ens vi snittar på en föreläsning i veckan, och hela vårens schema får plats på ett A4. Hur som helst så känns hela terminen riktigt rolig! Jag tror jag börjar få lite större koll också på det jag vill skriva om under delkurs två och tre, och har börjat kolla upp litteratur med. Köper jag alla böcker blir det dyrt, så jag ska se om det kan räcka med en eller två böcker, eller om de finns att låna.

Nä, snart ska jag ta en dusch, och försöka få tag igen på mina gruppmedlemmar. Det är viktigt med kommunikation!