Nu är det fanimej dags för lite länkbyten!

Tidigare idag så registrerade jag mig på lite olika sajter där man kan läsa bloggar lättare, och få fler besökare till bloggen. Detta kanske låter lite löjligt, men jag läste några tips och så där det stod att det är en bra idé att dela länkar, för ju fler som länkar till ens blogg, desto högre page rank får man. Alltså man hamnar högre upp i sökningen på google bland annat. Jag läser en hel del bloggar, och det är alltid kul att hitta fler. I dagsläget följer jag säkerligen 20 stycken, och vissa uppdaterar flera gånger per dag, andra nån gång i månaden om ens det. En del är fotobloggar och andra är vardagliga såsom min ibland är (trots att jag försöker undvika att vara sådär tråkig).

Ni behöver inte oroa er. Jag är inte orolig över att jag har för få besökare. Det där struntar jag i numera. Just nu tänkte jag mest bara göra en bra gärning, men jag vet inte hur jag gör det bäst, om man ska göra en länklista i min sidebar eller om jag ska skapa en sida och beskriva länkarna där. Det enklaste är förmodligen att göra länklistan i min sidebar.

Sen vill jag gärna ha tips och länkar till bloggar ni själva gillar att läsa. Motivera gärna varför ni gillar att läsa just den bloggen. Det är alltid roligt att höra folks anledningar =)