Jag kanske är på rätt väg ändå…

Jag gjorde nyligen ett personlighetstest via jobbsafari.se där jag fick väldigt intressanta resultat. Jag är tydligen ENFJ, vilket innebär detta: (dessutom stämmer det in mer eller mindre perfekt!)

”Fokus på att uppmuntra andra till att skapa samförstånd”

ENFJ-typer är ofta bra på att kommunicera och planera, med fokus på att främja utveckling för andra utifrån en respekt för deras känslor och behov. De har ofta en hög energinivå och försöker med entusiasm och charm att motivera andra omkring sig till att arbeta tillsammans mot ett gemensamt mål. Deras intuition och inlevelseförmåga ger dem förmågan att kunna motivera andra till att utveckla sin potential.

För ENFJ:er är det därför viktigt att organisationen eller företaget är strukturerat och välorganiserat, men bara så mycket att det finns utrymme för uppmuntran och nytänkande.Ofta hittar man ENFJ-personer i jobb där de kan använda sin naturliga entusiasm och charm till att motivera människor omkring sig till att nå sina mål. Därför hittar man dem ofta i ledande ställningar, både i den offentliga och privata sektorn, där de kan motivera personer omkring sig till att skapa produktiva lösningar.

Min dröm om framtiden är just att motivera andra, genom min personliga erfarenhet och humoristiska charm för att kunna hjälpa funktionshindrade personer att finna det perfekta jobbet. Det stod också i resultatet att dessa personligheter kan finnas inom bland annat ledning, coaching, psykologi, journalistik, undervisning, musik och konst. Låter väldigt passande för mig. Dock gällande undervisning så hade jag mycket väl kunnat tänka mig att föreläsa, för det är något jag verkligen vill göra när jag är klar med studierna. Åka runt i Sverige och föreläsa om diverse ting som inspirerar folk att utvecklas. Jag hoppas bara jag får möjlighet till det.

Om du också vill göra det här testet, så gå in på jobbsafari.se och kolla hur du ligger till! Tack förresten till min vän Anna som tipsade mig om det här.