Riktigt härligt att äntligen få ha shorts på sig igen!

Har nu varit hemma ett par timmar efter att ha vandrat runt i Växjö i typ 5 timmar eller så. Bränt en massa kalorier för den som undrar 😛

Skönt väder var det så jag och Henrik gick omkring mestadels i shorts och t-shirt. Det var när vi gick tillbaka mot stan efter att ha spenderat större delen av dagen på Samarkand och alla teknikbutiker i området som det var dags att dra på sig tröjan igen, men även det var ok. Mycket bekvämare än tvingas dra på sig tjocka mössan och vinterjackan. Den tiden verkar vara över nu för denna vintern, så nu ska man njuta av detta i ett par månader tills det är dags igen, tyvärr.

Tumblr verkar för övrigt bara vara ett bättre ställe för varje minut jag prövar att vara inne här och skriva. Känns mycket bra, och jag hoppas att mitt huvud fattar att detta är det bästa beslut jag kan ta för tillfället för att återställa saker till sin rätta plats, eller vad man ska säga. Ta bort allt strul ur livet helt enkelt. Det behövs, tro mig.

Bilder på det jag köpte idag kommer imorgon, Måndag. Hoppas ni har haft en lika trevlig söndag som jag har haft!