Det här vad var jag köpte igår när jag var inne i stan med älsklingen och vandrade omkring. Som vissa av mina vänner vet så är jag en rejäl pojkflicka, även om just det begreppet är lite knäppt egentligen. Föredrar att säga att jag är androgyn, könlös under kvinnans biologiska slavkoncept eller något sånt i den stilen.

I alla fall. Köpte då tre par kallingar (eller boxer om man nu ska vara petig) samt två nya t-shirts från Dressmann. Behövde det, då mina underkläder behövs bytas ut. De har börjat gå sönder i sömmarna och med en specifikt inköp jag gjorde i förra veckan så lär detta förmodligen innebära att jag aldrig mer behöver använda obekväma underkläder i form av kvinnligt anpassade trosor som visar halva röven. Obekvämt som fan om jag får säga det själv… Men det är synd att älsklingen får lida för det.

Det här blir också det första försöket till ett galleri på nya bloggen. Hoppas det uppskattas. Än så länge verkar folk gilla skitmycket mina inlägg från Tumblr. Jävligt nice. Sen går pluggandet faktiskt bättre också. Långsamt, men texten är mycket bättre skriven nu. Lite mer akademiskt och lite mindre vardaglig. Precis så som jag vill att det ska vara =)