Väntar ivrigt på mitt fjärde videobloggsinlägg…

Annars är jag rätt duktig med pluggandet idag. Har skrivit om mitt syfte, så jag faktiskt får ut det budskapet jag hade från början, och jag sitter och tänker febrilt på hur jag ska formulera mig härnäst, men allt känns så mycket bättre nu. Förhoppningsvis är detta en fas som håller i sig och inte är något som kommer och går. Jag vill känna så här för evigt!

Bort med all ångest, fram med lyckan istället. Precis som det borde vara, eller hur? Jag har bestämt mig att skriva klart min litteraturstudie på max 15 dagar, räknat måndag till fredag. Det är tre veckor i praktiken. Då behöver jag i snitt skriva 233 ord för att få till de 5000 ord som behövs. Inte direkt mycket som behövs göras. Hade jag inte behövt referera så mycket och leta massa text utan bara sitta och filosofera, reflektera över det hela så hade jag kunnat skriva klart hela rapporten på typ två dagar. Jag har ju så lätt för själva skrivandet. Det är att se till att man kan ha relevanta källor som är det största problemet. Verkar lite som om jag kan gå lite djupare nu också inom ämnet funktionshinder och arbete. Inte bara skrapa på ytan. Även om jag bara skrapar lite på ytan, så är det ändå en bra grund att stå på när jag ska skriva B uppsatsen igen  till hösten och sen C uppsats om ett år.

Jaja, om man lämnar pluggandet för en stund. Jag hoppas det kommer funka bra med att skicka eller importera mina nya videobloggsinlägg från youtube hit till Tumblr. Så det inte blir som det blev på blip.tv. Det gjorde mig sur. Den som undrar vad fan jag snackar om så kan jag säga att blip var skitsega med att ladda upp klipp. Fick göra det två gånger och sedan tog det skitlång tid innan klippen hamnade på bloggen + att den tog bort alla Å, Ä och Ö:n. Inte direkt snällt. Inom en timme ska det läggas upp här om importen funkar. Får hoppas på det bästa!

Ställ mig gärna en fråga också! Klicka på “Ställ en fråga” (eller vad det nu står) och fråga mig något!