Jag gillar ju japansk musik en hel del, så jag tänkte dela med mig utav en av mina favoritlåtar jag hittat hittills. Den är ifrån en grupp som kallas för Remioromen och låten heter konayuki. Kommer inte riktigt ihåg vad titeln betyder, men det är nått med snö tror jag. yuki, betyder snö bland annat, även om våren är här. Det är en fin låt i alla fall. Vill ni lyssna på japansk musik tycker jag ni ska lyssna på japanska radiokanaler via shoutcast. Det kan man få hem via winamp. Nä, nu ska jag fortsätta med mitt pluggande. I eftermiddag är det handledning som gäller!

Jag gillar ju japansk musik en hel del, så jag tänkte dela med mig utav en av mina favoritlåtar jag hittat hittills. Den är ifrån en grupp som kallas för Remioromen och låten heter konayuki. Kommer inte riktigt ihåg vad titeln betyder, men det är nått med snö tror jag. yuki, betyder snö bland annat, även om våren är här. Det är en fin låt i alla fall.
Vill ni lyssna på japansk musik tycker jag ni ska lyssna på japanska radiokanaler via shoutcast. Det kan man få hem via winamp.
Nä, nu ska jag fortsätta med mitt pluggande. I eftermiddag är det handledning som gäller!