Jag stöttar Lady Dahmer i det som nästan självklart skulle ske ett par timmar efter att hon gått med i den tävlingen som jag skrev om tidigare. Det var någon som reagerade väldigt negativt på att hon hade en bild på håriga, orakade ben och trots att tävlingen gick ut på att visa sina bara ben, blev hennes bidrag borttaget utan ens ett meddelande om varför. Nu vet jag inte hela historien, men många av hennes läsare har skrivit till Gillette och hävt ur sig hur korkat det är att de tog bort hennes bidrag m.m. vilket jag tycker är bra gjort.

Sen är det också fler som varit glada och humoristiska så det är fler som lagt upp bilder på sina håriga och orakade ben i tävlingen. Får hoppas att de ändrar sig och låter henne få vara med igen. Själv stöttar jag henne genom att lägga upp en bild på mina egna håriga ben (även om det kanske inte riktigt syns) här på bloggen istället. Jag lär ju inte vinna nån sån där tävling, och skulle man göra det är det så komplett meningslöst eftersom jag rakar inte benen längre. Är för jobbigt. Hatar sånt som tar tid bara för att man ska vara fin. Rätt skönt att man också slutat med sminket, och att man inte känner sig naken utan massa kladd i ansiktet.