… Och hur går det med pluggandet idag då? Samt en massa annanklockren skit.

Ja, för det första kan jag säga att det har gått väldigt bra hela den här veckan med skolan och pluggandet. Min tidsplan jag har gjort upp stämmer fint, i alla fall den jag kom på sist. Jag har under varje dag hela denna veckan skrivit minst 233 ord, och igår hade jag även handledning över skype med min ena lärare från Campus. Den planen jag har gjort upp nu känns jättebra. Så här ser den ut:

Fram till den 29:e april skriver jag klart litteraturöverikten, men från och med nästa vecka börjar jag arbeta parallellt med det som ska göras i delkurs tre, börjar lista ut passande frågor, kontaktar myndigheter etc.
2 – 6 maj: Letar upp kamera och börjar filma nere i Lund. Alternativt även intervjuer med myndighetspersoner, handläggare och utredare har skett veckan innan.
 9 – 12  maj: Börjar redigera.
13 – 15 maj: Fira min födelsedag, gå på IKEA etc. med päronen. De kommer ner från Sthlm o hälsar på.
 16 – 20 maj: Fortsätter och avslutar redigeringen. Skriver under denna veckan även ett abstract som ska vara dokumentationen av det hela.
26:e maj är det mässa, och min dokumentär publiceras på youtube, och länken lär läggas ut även här på min blogg.

Så ser det ut. En plan som gör mig nöjd.

Nu över till annat!
När jag loggade in på Facebook i morse blev jag mer eller mindre bombarderad utav varningar om virus igen som går in o snor allt möjligt, hackar sönder datorn och massa annan skit. D.v.s. allt är som vanligt med facebook. Jag har gått ifrån att avsky stället och vara misstänksam till att faktiskt nästan klassificera mig som beroende, men jag kan hålla med om att vissa saker är lite väl löjliga.

Är det nått jag dock blir så jävla trött på så är det folk som inte kan hantera tekniken och nödvändigtvis måste klicka på exakt allting, och skicka vidare kedjebrev m.m. Mest av allt blir jag trött på folk som kopierar någon annans skämt som de lagt upp på sin status, eller andra kopierade grejer bara för att visa att man faktiskt bryr sig etc. Jag skiter fullständigt i sånt där, men folk på min vännerlista kan inte sluta låta bli att kopiera skit och tycka det är skitkul. Vars faen e humorn i det? Allt blir ju uttjatat tillslut ändå. Jag hade hellre sett att folk kommenterar om ett roligt skämt, säger varför det är roligt och sen bidra med en länk till den originella källan. Det är vett och etikett på nätet för mig.

Jag bara hoppas på att folk skaffar sig lite mera utav ett sunt förnuft, och slutar kopiera statusar, klickar och accepterar precis allt de kan hitta, så vi kan få ett slut på allt virustjafs etc. De flesta företag ber aldrig om användarnamn och lösenord bara för att de har skickat ut ett mail. Förstår inte varför folk inte är lite mer misstänksamma mot det där. Folk är naiva. Alldeles för naiva. Bläsh! Spyr på sånt där om jag ska vara helt ärlig, fast det finns säkert de som spyr på mig och mitt tjat, men det är så sällan nån säger ifrån och så länge ingen säger ifrån kan folk fortsätta hur länge som helst. Rätt galet när man väl tänker efter.

Nä, nu e det dags för lunch och sen ska jag återigen fortsätta plugga. Vad tror ni om att blogga på Tumblr för min del? Blir det en succé eller en total flopp. Hade gärna velat veta det. Kul är det i alla fall och idag har jag även submittat min blogg till Google, så jag hoppas att fler hittar mig.