Lite blandad irritation har det varit denna lördag.

Grannen under har haft fest hela dagen sedan lunch, och vi hoppas starkt på att de inte håller på och festar halva natten så vi inte kan sova inatt heller. Riktigt jobbigt sånt där, men man kan ju inte riktigt klaga om det sker på dagen så man får bara hoppas på att de tystnar tids nog.

Har spenderat större delen av dagen med att titta på anime vilket är kul, men man kan inte se för mycket. Inte när man känner för att se film eller nått annat trevligt. När man inte placerat sin röv framför dumburken så har jag suttit och brottats med Google. Igår skrev jag ju att med lite knep och knåp ska man kunna få sin Tumblr blogg att bli mer SEO vänlig, alltså lättare att hitta via sökmotorer. Idag upptäckte jag i alla fall att man hittar min nya blogg om man söker både på grand danois, och på min domän etc. Än så länge är det ett bra tecken. Nått som är dåligt är att det verkar praktiskt taget omöjligt att bidra med en ordentlig sitemap till Google. Tumblr har det inbyggt nämligen, men google verkar inte acceptera den. Väldigt irriterande, men jag får ta och passa mig säger älsklingen och inte brottas med det här för mycket. Risken är ju redan, efter bara några ynka dagar att problemet kvarstår med min konstiga besatthet, men det ska jag fanimej ändra på!

Det är så fruktansvärt irriterande att inte ha kontroll över sitt tankesätt, sina känslor etc. Jag fullkomligt hatar den egenskapen jag har. Det känns inte rätt, inte logiskt – bara som nått jävla påhitt. Jag kan inte sluta obsessa över saker. Meningslöst skit dessutom. Jag vet inte hur man gör – det är tydligt. Fucking piece of shit, skulle jag vilja säga. Blä, rent ut sagt.

Ja, självklart kan man inte vara glad hela tiden. Idag har jag inte ens varit hungrig, så jag har bara ätit massa dumheter för att jag ska slippa laga mat, men mitt humör går ändå i vågor, så spela roll. Det är mitt eget fel om jag inte blir mer nyttig av mig eftersom man ständigt tar genvägar för att inte motionera. Det var tydligen lättare än vad jag trodde att hellre ta bussen än promenera, trots att man bor på landet. Ajaj…smisk på fingrarna skulle man haft för det.

Jaja, nu klagar jag. I sommar ska jag bli mera aktiv. Kommer bara bli ännu mer irriterad om jag inte går ner ett par kilo till. Så fort man är över 60 strecket så är magen sådär lagom jobbig också. Det är alltid bättre bara man är lite under. Konstigt det där, men det är något jag själv har märkt. Jaja. Tråkigt att snacka om viktnedgång. Eller vad tycker ni?