Jordade eluttag och en försvunnen katt.

Så har morgonen sett ut än så länge. Äntligen kom elektrikern för att jorda eluttagen i datorrummet och i vardagsrummet, så man med säkerhet kan koppla in alla teknikprylar utan att behöva oroa sig. Maja är ju så rädd utav sig, katten alltså så hon sprang iväg och gömde sig när elektrikern kom och sen tog det jättelång tid innan jag hittade henne igen. Det var nästan så jag blev rejält orolig och jag trodde på allvar för ett ögonblick att hon hade rymt på riktigt. Som tur var hade hon gömt sig på ett väldigt säkert ställe och när jag hittade henne blev jag rejält förvånad.

Hon hade krupit in i Henriks kudde. Jag hade aldrig upptäckt henne där om jag inte hade placerat laptopen på sängen och planerat att sitta där tills att elektrikern är klar med sitt då jag såg att kudden rörde på sig utan att jag hade rört vid den. Jodå, där låg katten och såg livrädd ut. Jag blev så lättad när jag äntligen hittade henne, så det var riktigt härligt faktiskt.

I övrigt så hade jag en liten diskussion med älsklingen igår efter att jag återigen tröttnat på mig själv totalt och mitt destruktiva beteenden, där jag aldrig slutar älta, och jag är en slav för mitt undermedvetna eller hur man ska förklara det. Jag vill inte tänka på massa dumheter, jag hatar att älta men hur mycket man än inser att man gör det, så vet jag inte hur jag ska sluta. Botemedlet är förmodligen något i stil med att konstant hålla mig upptagen med något produktivt så jag inte tänker på en massa skit, men det hade inte mitt huvud orkat med.

Det enda jag vet säkert är att när det är för lite att göra, så flyger tankarna i huller om buller och jag har ingen kontroll. Ni kan aldrig ana hur frustrerande det är att inte ha kontroll över sina tankar. Det går knappt att beskriva med ord.

Jaja, nog med massa negativt crap. Det går bättre med pluggandet, fast jag tar det lugnt. Ska fortsätta att skriva på litteraturöversikten efter lunch, då elektrikern är färdig. Sen ska jag förhoppningsvis försöka få tag på personer från myndigheter som jag kan intervjua inför dokumentären. Första veckan i maj har jag planerat än så länge att jag ska börja filma i alla fall, men jag stör mig på att jag förmodligen inte lär ha en HD kamera att filma med. Hör gärna av er om någon utav er har en HD videokamera att låna ut till mig under typ en vecka. Jag skulle vara evigt tacksam om någon är villig att göra det. Vill inte filma i 480p. Inte när man faktiskt kan filma i full HD. Så det så!