Härligt med en ordentlig kamera för en gångs skull!

Igår var jag ju som sagt och köpte en ny digital kompakt kamera. Övertygade föräldrarna om att jag skulle få min present i förväg, så jag har en kamera som filmar i full HD till den dokumentär jag ska spela in om ett par veckor för ett projekt till skolan. En Canon Ixus 220 HS blev det och jag ska testa o filma o ta massa kort idag för o se vad det blir för kvalité. Bilderna jag tog igår kväll blev riktigt bra. Man kanske borde ta samma bild med mobilen och jämföra kvalitén? Skillnaden ser man ju mest när det e mörkt tror jag, för mobilen kan ta rätt fina bilder när det är soligt, mitt på dagen med mycket naturligt ljus. Canon kameran är ju helt klart bättre, så jag kommer förmodligen ta fler bilder nu och dela med mig utav det.

Under de två senaste dagarna har jag varit väldigt inaktiv vid datorn. Detta beror på att jag haft så oerhört ont i fingrarna – annars kallad fibrovärk, som har en tendens att ibland sätta sig i fingertopparna, då jag varit alldeles för aktiv med skrivandet. Sen blir jag alltid extra känslig när jag klippt naglarna och efter en rejäl storhandling i onsdags med mycket tungt att bära har kroppen inte riktigt återhämtat sig. Det här inlägget skriver jag i snigelfart jämföres med vad jag annars gör, det hade inte gått annars. Kanske lite dumt, eftersom jag borde plugga och skriva på litteraturöversikten, men när fingrarna återhämtat sig mera ska jag skriva som en tok.

Ska också meddela att jag inte längre skickar mina blogginlägg till Facebook via Tumblr applikationen. Folk verkar tyvärr missförstå dem och tro att de är vanliga statusuppdateringar, och alla inlägg vill man ju inte automatiskt ska visas på Facebook, så jag kommer i fortsättningen dela med mig utav länkar till nya inlägg när jag tycker folk borde gå in och läsa. Dock rekommenderar jag den som gillar min blogg att skaffa en rss läsare, gärna via google reader, eller besöka bloggen kontinuerligt för att inte missa något.

Ja det var väl det. Glad påsk på er!