Folk fattar fortfarande inte att jag bloggar på Tumblr, eller?

Det är åtminstone vad jag tror, men man vet inget förrän man har fått det bekräftat. Sen vill jag ju inte direkt tjata heller om min blogg. Har ju gjort det så himla mycket förr, och det är ett beteende jag vill sluta upp med helt. Jag verkligen avskyr att jag inte har någon kontroll över min besatthet, eller tendens att bli besatt snarare. Det är dock lite trevligare för stunden att jag lämnat det vanliga tjafset bakom mig i alla fall när jag körde med WordPress. Det var en besatthet som hette duga, men skit i det.

Verkar som om att det som gäller nu är skiten med Spotify och min nya kamera, så jag hoppas att det också lugnar ner sig en hel del, men man vet aldrig. Det jag gör nu är väl att gå och velar över ifall jag ändå ska betala för Spotify Premium och lida för att det kostar mig 1200 kr per år, eller om jag ska skita i allt totalt, och lyssna på älsklingen som brukar vara den enda med någorlunda bra perspektiv. Det han säger brukar vara det som är bäst och han är lika negativ till Spotifys förändringar som jag är. Man kanske borde ha nån slags mätare förresten som mäter hur nära jag är att köpa Spotify Premium i fortsättningen. Just nu är den på typ 70%. Någon annan som har samma ångest över Spotify som mig?

Jaja. Om man ska ta o dela med sig utav ett annat irritationsmoment som berör rubriken så vet jag inte om folk har en tendens att missförstå mig, eller totalt skita i vad som pågår i mitt liv. Jag vet verkligen inte, men det intrycket jag har fått är att sen jag började blogga på Tumblr så är det knappt någon (förutom mina trogna läsare förstås, ni är guld värda – det vet ni!) som förstår att jag faktiskt stängt ner domänen och flyttat bloggen samt att det är väldigt viktigt att läsa mina inlägg innan man blir upprörd eller ställer korkade frågor. Klicka på länken som jag delat med mig på facebook, läs inlägget och sen är det fritt fram att argumentera. Är det något jag gillar är det respons, men jag irriterar mig när folk ger mig respons utan att fatta vad fan det e frågan om. Rätta mig gärna om jag gör fel nu men jag tycker det är viktigt. Även jag är inte perfekt, jag hycklar jämt och har stor tendens att bli upprörd och missförstå saker och ting, men jag vill alltid veta mycket om bakgrunden gällande något för att sedan ta ställning till hur jag känner etc.

Ni som dock inte pallar med att klicka på de länkar jag delar med mig här till bloggen – skaffa en RSS läsare, så får ni reda på nya inlägg ett fåtal minuter efter att de har skrivits. Det är verkligen jättebra, och har man webbläsaren jag använder, RockMelt så får man sina feeds direkt där, fast de är fortfarande i Beta, så jag rekommenderar att man istället går in på Google reader direkt. Jag var inte så glad i google reader innan, men nu kan man knappt leva utan den. Det jag inte gillar med den är utseendet, jag tycker det är väldigt tråkigt interface men själva tjänsten är jättebra. Nu kanske jag lät lite väl mycket reklamgubbe av mig, men ändå. Jag tycker det vore en självklarhet att alla som använder Internet ofta och läser många bloggar etc. att de ska använda sig utav RSS läsare. Det enda som är viktigt att tänka på är att klicka på den riktiga länken till inläggen, så den som skrivit inlägget får besöksstatistiken. Det räknas inte annars vad jag vet, men jag e osäker på det.

Nä, nu ska jag se lite mer på anime och eventuellt nån film. Så får vi också hoppas att grannen under håller käft efter kl. 22. Annars blir det tredje helgen i rad man får ringa o klaga till störningsjouren…