Trodde aldrig den här låten skulle finnas på Spotify, men det gjorde den. Nä, lär fan sluta med att man betalar för det till slut ändå. Jag kan inte spela en låt max 5 ggr. Jag spelar dem tills jag tröttnar och ingen annan tjänst har vad spotify erbjuder. Jävla skit, men jaja. Har ju nämnt detta tusen gånger nu känns det som. Både här, här och där… Obs! Enbart ni som har Spotify kan lyssna på låten…

Trodde aldrig den här låten skulle finnas på Spotify, men det gjorde den. Nä, lär fan sluta med att man betalar för det till slut ändå. Jag kan inte spela en låt max 5 ggr. Jag spelar dem tills jag tröttnar och ingen annan tjänst har vad spotify erbjuder. Jävla skit, men jaja. Har ju nämnt detta tusen gånger nu känns det som. Både här, här och där…
Obs! Enbart ni som har Spotify kan lyssna på låten…