Nu har jag återigen gjort något komplett onödigt. Jag köpte en domäntill tumblrbloggen!

Inom ett par dagar kommer jag ha ett nytt domännamn till min Tumblrblogg. Det blir https://gdgalningen.se så ni vet. Går man in på den gamla så gör det inget, man vidarebefordras på direkten när domänen e korrekt pekad till Tumblr. Helt komplett onödigt, men jag vill synas lite bättre på nätet men ingen annan bloggtjänst har de fördelar jag söker, och jag kom överens med mig själv att det ska ske lite förändringar i mitt liv i fortsättningen, tack vare den enkelhet jag har upplevt med att blogga här och jag vill inte släppa stället. Samtidigt vill jag också synas och inte vara helt komplett bortglömd på nätet.

Efter mina slutsatser efter tre dagars inspektion av populära bloggplattformer har jag valt att än så länge stanna kvar på Tumblr i förhoppningen om att den nya domänen hjälper mig att bli hittad på google när man söker efter saker jag skriver om. Jag har också skapat en blogg på blogg.se och funkar inte detta som jag vill kan jag lätt flytta över bloggen dit helt utan att mina läsare märker skillnaden. Tänkte att jag skulle göra ett litet experiment för att se vilken blogg som syns bäst. Än så länge tippar jag på den på blogg.se men man vet aldrig.

Det som håller mig kvar här är faktum att tumblr erbjuder så mycket mer som jag glömde nämna i gårdagens inlägg. Bland annat finns det ett flertal applikationer för att blogga enkelt via mobilen. För att inte tala om att det går att ladda upp externa filer med exempelvis javascript, för menyer etc. Inte bara bilder alltså.

Jag ska inte promota tumblr för mycket, men jag är så glad att jag e här och jag hoppas jag kan stanna här under hela min tid som bloggare.

Nu e bara frågan. Vad tycker ni???