Re-blogga mitt liv, eller vad då?

Ok, för den som inte fattar så är det så här på tumblr att det lilla community som finns här som för övrigt är rätt så gigantiskt faktiskt, så är det väldigt populärt att s.k. reblogga någon. Alltså “kopiera” något som någon annan har skrivit och ge ut det som sitt eget material – med den stora skillnaden att källan alltid finns med. Nu när jag loggade in på Tumblr möttes jag utav 35 nya inlägg på mindre än en minut där en och samma person har rebloggat hur mycket som helst och sånt får mig att tycka att det är lite väl löjligt. Nästan värre än alla de som har förmågan på facebook att kopiera statusar och sprida ut en massa skit. Jag avskyr sånt!

Jaja, finns väl värre saker att bry sig om egentligen… Om bara folk hade kunnat sluta upp med alla de här jävla animerade gif-bilderna hade jag varit gladare… I just don’t get it… Gör du?