En smidigare inspelning än vad jag trodde.

Är nu hemkommen till min bästa vän där jag ska spendera natten. Dagen är över och all gick lättare än vad jag trodde. Hade planerat att det skulle ta hela dagen och att den skulle vara mer än stressfull, men allt flöt på riktigt bra. Nu är jag dödstrött och jag saknar älsklingen och min katt Maja. Skönt åtminstone att jag får sova i min favoritsäng när jag är hos min bästa vän. Hon har en skruttig jättemjuk tältsäng som jag bara älskar att sova i så det är en trygghetskänsla som heter duga.

I övrigt:

  • Har åkt gratis med Lunds bussar sen klockan 16. Tack för det Länstrafiken Kronoberg! Inte undra på att Växjö är europas grönaste stad. Övergångar is ze shit.
  • Jag är tydligen en individ som folk blir väldigt nyfikna på. Under min tid som FB användare så har väldigt många okända män skrivit till mig – vanligtvis via BTH på något vis och idag hände det igen. Det enda som gör detta till en specifik händelse är att denna man faktiskt var svensk. Annars brukar det vara utbytesstudenter på skolan som brukar kontakta mig m.m. Frågan är bara vad denna personen vill…

Now I’m officially pooped. Saknar min älskling en jävla massa. Och Maja som jag nämnt innan…