Redigerar för fullt! Fan vad roligt det är!

Det värsta grovjobbet e gjort med inspelningen av min dokumentär och nu är det flera veckor utav redigering som gäller. Varvat med lite skrivande och filosoferande över min litteraturöversikt så klart. Kul är det, och det känns skönt att allt gick så smidigt ändå. Dock bekräftades mina misstankar rätt rejält att jag faktiskt kunde filmat allt i HD, men eftersom jag bestämde mig redan innan jag spelade in att jag kör på i simpel dvd kvalité så får det bli så istället. Det positiva är att det laggar inte vid uppspelningen, vilket det brukar göra när jag förhandsgranskar klippen. Lite lättare o se resultatet då. Det är i alla fall på väg att bli ett stort mästerverk, vilket känns übernice.

I övrigt är det halvt om halvt det gamla vanliga som surrar i huvudet. Dock är man äntligen på bättre humör, så vi får hoppas att det håller i sig ett bra tag.