Jag hatar att jag är så svag och otränad!

Dock inte så mycket att göra åt saken, jag har alltid varit svag och knappt orkat bära något alls under alla de år som jag har levt men under de få tillfällena i livet då man inte har något annat val än att bära saker så hade jag velat få bukt med mina svaga muskler och orka bära tyngre saker utan större problem.

Idag var en sån dag. Tog med Maja till veterinären för hon skulle chippas och vaccineras eftersom vi nu bor på landet så tyckte vi att det skulle vara extra säkert om hon numera är ID märkt. Eftersom vi heller inte känner några här i Växjö som kan agera kattvakt när man e borta så ska vi också ha henne på kattpensionat när vi åker på semester i fortsättningen och då är det alltid krav på att katter ska vara vaccinerade.

Det blir många bussturer för mig idag också. Ska tillbaka in till stan om ett par timmar för att handla inför helgen med älsklingen. Jobbigt, men denna gången är det utan katt vilket uppskattas 😛 utan att låta elak. En annan sak gällande bussturer är att det blev nått fel med mitt busskort idag. Alla dagar från periodkortet var helt plötsligt bortblåsta. Jag misstänker att något gick jävligt fel med mitt kort när jag åkte till lund. Över 6 timmars övergång efter att man har kommit fram till sin destination låter lite väl konstigt. Jaja, turen är att jag fick ett nytt kort av länstrafiken och jag fick tillbaka reskassan jag använt för att ta mig in till stan.

Nu e det dags för lunch och lite slösurfning tills att man ska in till stan igen. Vad hittar du på denna fredag? Värmen verkar ju återkomma så det hade varit kul att veta. Kram på er, alla läsare!