Att gå 1,5 mil till växjö när man är totalt otränad är nog en dålig idé.


Den här bilden togs vid en grillplats som ligger vid årydssjön. Då hade vi promenerat i ca 20 minuter och allt var frid och fröjd. Så fortsatte det fram tills att vi kom till Risinge, så jag fick ont i min ena tå p.g.a. en blåsa som länge gått o irriterat mig. Efter en liten drickpaus så blev det dock bättre och det var asfaltsväg att promenera på mer eller mindre hela vägen till Växjö. Vi tog en hel del bilder faktiskt på vägen och i huvudtaget var det en riktigt god motion vi fick. Drygt tre timmar tog det att komma fram Till Växjö, och när vi kom in i civilisationen i Högstorp så började varenda muskel i hela kroppen att göra ont. Det var den psykologiska effekten av att man snart var framme som startade det hela.

När vi äntligen var framme i stan så fick vi sitta o vänta på bussen i ca 30 minuter. En välbehövd väntan faktiskt och sen gick vi o käkade nudlar på Spice ‘n’ Rice. Jag käkade den med räkor och Henrik tog den med kyckling. Efter det gick vi på hemmakväll o köpte godis, sen blev det clas ohlsson där vi köpte en förlängningssladd till internetkabeln. Sen köpte vi nya skor till mig på Intersport. Nog de mjukaste skor jag har haft känns det som, men riktigt härligt att känna den känslan. Det blev min present ifrån älsklingen eftersom jag fyller 29 år på Torsdag.

Idag gör allt ont, och idag tvättar vi och sen är det dags för veckostädning. Har städat varje söndag sen vi flyttade in, vilket är riktigt bra av oss. Skönt att ha en sån rutin. Man mår verkligen bättre när det är städat omkring en.

Ja, dags att ta tvätten. Sen blir det lite mera slösurfning och sen tar man tag i städningen. Vad har du hittat på i helgen?