Det är oerhört svårt ibland att hitta på bra rubriker till blogginlägg.

När jag hade min blogg på WordPress så försökte jag göra allt i min makt för att varje inläggsrubrik skulle vara så ny och fräsch som möjligt. Aldrig skulle jag upprepa samma rubrik, utan det skulle alltid vara något unikt. Skulle inlägget möjligtvis handla om samma sak, vilket ofta sker i mitt liv så var ändå rubriken unik. Ibland upplever jag också att om jag inte kommer på en passande rubrik till ett inlägg så skriver jag heller inte något. Lite dåligt av mig egentligen, eftersom man ofta har massa saker i huvudet som bara måste ut men så håller man det inom sig för att man inte kommer på en passande rubrik.

Nu när jag har flyttat bloggen hit till Tumblr sen snart en månad tillbaka så har jag egentligen möjligheten att återanvända rubriker jag haft tidigare, men ändå är det en spärr inom mig som säger att jag borde fortsätta att hitta på unika rubriker. Är det inte konstigt? Eller ja, egentligen är det konstiga faktumet att jag faktiskt bryr mig om det här. Dock så var det något jag kom på att jag ville förmedla i brist på annat. Jag kan inte tjata om Spotifys förändringar i all evighet, även om ångesten blir större för var dag som fortsätter. Gällande skolan finns inget nytt att säga. Allt e precis som vanligt och i helgen gick jag o älsklingen 1,5 mil in till Växjö.

Allt gör ont idag, efter den promenaden. Jag är trött och seg, men måste lägga all energi fram tills på torsdag på att skriva klart min litteraturöversikt, eftersom päronen kommer och hälsar på denna helgen. Vi ska på IKEA och handla prylar för hur mycket pengar som helst, så jag kommer bli totalt bankrutt i slutet av den här månaden och förmodligen över hela sommaren med. Fick ju också reda på att jag ligger på reserv på alla kurser jag sökt till sommaren, så risken är stor att jag inte pluggar i sommar och blir då ännu mera bankrutt. Inte en enda spänn förutom skatteåterbäringen kommer jag i så fall ha på kontot, fast de pengarna går direkt till älsklingen för möblerna vi köper på IKEA i helgen. Jag är dock inte speciellt orolig. Vi är ändå två, och älsklingen tar hand om mig i sommar i så fall. Vi har så vi klarar oss vilket är skönt. Vi är inte fattiga. Ångesten jag känner beror mer på att jag vill sköta min egen ekonomi. Kommer jag dock inte in på de andra kurserna jag sökte som en extra backup så löser det sig ändå. Jag börjar bara om från noll. Flytten till växjö tog ju alla pengar från mig. Allt gick åt…

Väldigt långt inlägg än så länge. Dock upptäckte jag typ igår att det finns flera svenskar som använder sina tumblrbloggar till att skriva text. Sånt uppskattas. Hittade denna bloggen via Lady Dahmer och jag håller med. Inte för att jag vet hur många läsare den där bloggen har men det borde öka – precis som med min blogg. Fast den där är mycket mer intressant. Jag… ja jag e bara vardagstråkig och jag skriver inte tillräckligt akademiskt för att vara intressant. Ska dock bli ändring på det. Ska bara orka lägga ner energi på det. Lär ta ett tag…