Läsvärda bloggar på Tumblr.

Har nu hittat ett gäng svenskar som använder tumblr och deras bloggar är mer eller mindre fantastiskt inspirerande att läsa. Jag hoppas att folk snart kommer tycka detsamma om min, men vad vet jag? Inte direkt mycket. Jaja, här kommer listan:

Det är inte många på listan men jag kan lätt säga att dessa bloggar än så länge är stora favoriter här på Tumblr. Varför? Jo för att deras texter är nytänkande, humoristiska och man får sig en rejäl tankeställare. Jag kan lätt säga att dessa tre är en inspirationskälla för att förbättra innehållet på min blogg ytterligare. Tack vare att jag hittat människor som föredrar text framför animerade och skitstöriga animerade gifbilder som det annars dräller omkring på det här stället så får det mig att känna trygghet i att man faktiskt kan använda en blogg här på det sättet man önskar. Inspirerande texter som bidrar till lärande och utveckling är något jag verkligen gillar.

O sen alla andra bloggar utanför Tumblr som jag följer – var lugna. Tids nog ska jag fixa länkar till er också. Tar bara lite tid, eftersom man inte kan länka lika lätt till folk här. Alltså att skapa en s.k. länklista eller en blogroll. Det är lite pill med html för att ordna det. Men det kommer.