Idag fyller jag 29 år.

Det är alltid lika trevligt att fylla år, men jag saknar att öppna paket på morgonen. Har inte fått göra det på många år nu. Mest beror det på att jag inte bor hos föräldrarna längre och att jag under de senaste åren alltid fått mina presenter i förväg eller efteråt beroende på vad jag har önskat mig för något. Presenterna jag önskade mig i år har jag fått, fast den ena är mer som en bonus egentligen. Jag fick ju en canon ixus 220 hs av föräldrarna och sen fick jag ett par nya skor av älsklingen, som är lite mjukare och luftigare jämfört med mina gamla skor.

I övrigt lär man få lite pengar insatta på kontot och det kan verkligen behövas. Det ser heller inte ut som om jag kommer plugga i sommar, så jag lär vara väldigt bankrutt. Betygen räckte inte till, så om inte typ 150 pers på vardera kurs jag har sökt tackar nej eller skiter i att registrera sig så är jag rätt körd på den fronten.

I alla fall. Dagen lär spenderas i ett väldigt lugnt tempo. Jag blev klar med min litteraturstudie igår och den är inlämnad vilket innebär att jag har bara redigeringen av filmen kvar + ett abstract på en A4 som ska skrivas till den 22. Filmen ska vara klar till den 26:e, och det värsta jobbet e över med den. Jag har alltså en hel del tid över. Skönt, eftersom päronen kommer o hälsar på i helgen. En jävla massa shopping på IKEA ska det bli + massa grillning. Det är vad vi hoppas på i alla fall.

Nu ska jag spendera ett par timmar framför teven o se på film. Sen blir det en snabbtur till hovmantorp för att handla lite småpryttlar och ikväll ska jag äta min absoluta favoriträtt – Fläskkarré med klyftpotatis och sås gjord på creme fraiche. Har typ tvingats sluta äta den rätten för det är typ lika mycket kalorier i den rätten som i en big mac & Co från MacDonald’s.