Tänk att man kan vara så uttråkad…

Sitter hemma för tillfället och väntar på att mina föräldrar ska dyka upp så jag får visa dem vår nya lägenhet etc. De har sagt att de ska dyka upp nånstans mellan typ 9-10, så jag hoppas de gör det. Hade redan bestämt mig sen tidigare att jag inte skulle plugga något mer denna veckan, utan istället njuta av komplett ledighet tillsammans med mina päron och sambo. Ska bli jävligt nice att åka tillbaka till IKEA igen, men jag stör mig på att min ekonomi för tillfället inte bidrar med något, men det löser sig. Det finns de som har det värre än mig, de som tvingas enbart att leva på den inkomst de har och som inte har en stödjande partner vid deras sida där ekonomin inte spelar någon roll.

Började spela in dock ett videobloggsinlägg som jag hoppas kunna fortsätta arbeta på under helgen, där jag vill filma mina föräldar, pappas stora åbäke till bil och campern etc. Allt hänger på om de har lust att vara med dock. Hade varit väldigt kul om de har lust att finnas med på youtube.

I övrigt är det inget nytt alls. Födelsedagen var trevlig, såsom det brukar vara. Hade bara velat äta mer fläskkarré till middag dock. På tok för liten bit blev det…