Det går undan med monteringen av våra möbler från IKEA…

Har nu föräldrarna här, och igår så stack vi iväg till IKEA för att mer eller mindre shoppa röven av oss för att förbättra vår lägenhet vi nu bor i utanför Växjö. Taklampor, sängbord, avlastningsbord, extrasäng… you name it, vi köpte det typ. Fast lite surt var det att det köksbordet vi ville ha var helt slut, så vi får leta vidare efter det senare idag.

Efter att allt är monterat så ska vi iväg till Årydssjön och grilla, sen blir det mer shopping inne i stan. Det känns oerhört nice faktiskt att vi börjar få en lägenhet som liknar ett hem mera nu. Lite trist har det varit utan taklampor m.m.

Ja, jag har väl inte så mycket mer att dela med mig utav idag… Tog massa bilder igår dock på Gökaskratts camping i Hovmantorp där föräldrarna campar med sin camper. Det trista är att det jag filmat får inte läggas ut på youtube för mina föräldrar, vilket jag finner skittråkigt. Hade ju velat visa upp för världen, mina härliga föräldrar men det får jag alltså inte. Jaja, det är ju deras loss egentligen…