Godaste kebabpizzan hittar man på Napoli i Växjö!

Ja, det är ett som är säkert. Har ätit där typ 4 ggr nu sen vi blev Växjöbor, och efter en lång promenad på drygt 3 timmar så smakar den pizzan ännu godare. Att den samtidigt är prisvärd gör det hela ännu bättre.

Jaja, nog snackat om pizza egentligen. Är så förbaskat trött i kroppen så det nästan är löjligt. Tog en tupplur en stund efter att man kommit hem, och kroppen gör riktigt ont nu, träningsvärk deluxe eller nått i den stilen. Skönt i alla fall att promenaden ändå gick så bra ändå. Andra gången jag och älsklingen gått hela vägen in till Växjö, en promenad på ca 1½ mil och för oss tog den idag ca tre timmar. Lite mer än tre timmar om man räknar faktumet att vi gick hela vägen in i city med. Det gjorde vi inte sist.

Det är skönt att känna sig lite hälsosam åtminstone. Funderar på att skriva lite mera om det här ämnet lite senare då jag återfått styrkan att trycka ner tangenterna på tangentbordet lite mer. Är så trött att det är svårt att få ut sina tankar och känslor. Jag har väl blivit bedövad av promenaden…


Promenadsträckan ser ni ovan, från början till mål.