En rastlös söndag.

Det känns som om dagarna ibland är lite för långa. Åtminstone idag, och speciellt när man tröttar ut sig själv till den nivån att man utan problem kan gå och lägga sig kl 21.30 på helgen och utan problem vakna upp innan kl sju på morgonen, pigg och klarvaken. Det är massvis med extra timmar som kommer ut av dygnet när man har såna här tider. Klockan är nu 15.02, men det känns som om klockan minst är halv åtta eller något i den stilen. Rastlösa är vi i alla fall, bägge två idag.

Älsklingen hade hellre velat jobba och jag hade velat ha lite bättre bloggidéer eller något. Allt utan att verka tjatig eller desperat, vilket jag slutat vara i ett par dagar. Det enda som stör mig är att Twingly fullkomligt ignorerar min blogg och mina pingar så att länka till nyheter och förvänta mig trafik därifrån är bara att glömma. Till råga på det så har de även ignorerat min fråga eller det problem jag skrev till dem om detta. Det går inte att hitta någonstans inne på forumet. Alla frågor vad jag vet och problem skickas till forumet på get satisfaction, men jag har ingen tur verkar det som. Det är fler som har haft samma problem, men mig skiter de i. Jaja, jag är rätt glad ändå. Jag gör mitt bästa för att bli hittad ändå.

Jag funderar på att kontakta sidor där de samlar länkar etc. om bloggar och hemsidor om Aspergers syndrom. Även om jag inte gillar att nämna det, så har jag ändå kommit underfund med att det är viktigt att visa olikheter hos personer med diagnosen och att det faktiskt i mitt fall är mer en problematisk fibromyalgi som ställer till problem mer än Aspergers. Det är enligt de flesta andra som A.S. bör stå i fokus, medan det hos mig borde vara en diagnos som man fått en ursäkt av läkare att den ej stämde och att det under alla år varit Fibromyalgin som varit boven i dramat. Jag ska snart göra en lista eller en tabell för att visa skillnader och likheter mellan diagnoserna. Eller ja, den dagen jag hittat en bra källa att hänvisa till ska jag göra det. Tills vidare tycker jag att alla som är intresserade kan googla på termen “Aspergers syndrom OCH fibromyalgi” och se den intressanta fakta som dyker upp. Dock på svenska versionen av google dyker typ bara inlägg etc. som jag själv skrivit upp på listan, men söker man på den amerikanska versionen så får man bättre länkar till studierna som gjorts. Det finns i alla fall en klar koppling mellan diagnoserna. Jag kommer återkomma till detta mer inom en snar framtid.

Nä, nu ska jag sluta skriva för den här gången. Min handsvett driver mig till vansinne!