Mitt mästerverk är snart färdigt.

Jag pratar självklart om min dokumentär jag har hållit på och jobbat på senaste månaden. Igår blev typ första utkastet klart, och jag fixade bättre subs till de delar av filmen där ljudkvalitén tyvärr var sämre. Dock blev det inte perfekt, och idag har jag fixat lite mer i filen, lagt till några snuttar jag tyckte behövdes och ändrat på lite småsaker så att det funkar bättre. Nu är jag nöjd. Det enda jag är orolig för är att det kommer låta för mycket som en reklamfilm i slutet, men skit i det. Man kan låtsas att det är mitt sätt att utöva psykologi utan att man märker det eller något. Vad vet jag?

Innan jag åker in till stan idag för att handla igen med älsklingen är det dags att göra den sista finputsningen innan filmen åker upp på youtube. Jag är så fruktansvärt nöjd med filmen, och jag hoppas jag får tillåtelse av de som valde att vara med att visa upp den publikt på youtube även i fortsättningen, alltså att inte ha den olistad. Jag vill att fler ska se det lilla mästerverk jag har gjort, även om det är för jävla synd att mästerverket inte blev filmat i HD… Hade jag också haft möjligheten att få göra en längre film än på 30 minuter så hade det förmodligen också blivit ännu bättre. Allt fick inte plats, men spela roll. Budskapet har kommit fram, vilket är nice. Så det ska vara.

Nu hoppas jag bara på att jag får besked om litteraturöversikten snart. Ett VG till hade varit nice, men jag räknar inte med något.