Min dokumentärfilm blev en total succé!

Dessvärre dock med lite teknikstrul och det faktum att jag tyvärr måste komplettera lite småskit på min litteraturöversikt, men det gör inte så mycket. Berömmen haglade över mig igår när filmen spelades upp och de flesta gav mig tips om att jag borde skicka in den till SVT så den kan visas upp för hela svenska folket, men jag får se hur jag gör. Den behövs i så fall rättas till ytterligare, och i så fall lär jag göra en förlängd version av den, och byta ut lite av musiken (vilket jag faktiskt inte vill, den får hellre gå osedd) men huvudsaken är att de få som har sett den är mer än nöjda med den så det gör att jag är glad och tacksam.

Idag är jag skittrött rent ut sagt. Gick o la mig och sov en timme till efter att älsklingen gått iväg o jobbat men det känns inte som om den extra timmen gav vad den skulle. Jag är fortfarande sådär sovtrött, och hade hellre velat ligga o sova i ett par timmar istället för att sitta och ha tråkigt. Visst, jag behöver vila upp mig och vara ledig ifrån allt vad skola heter ett par dagar nu, men att inte ha något specifikt att göra alls är konstigt, även om det är skönt. Det är nog det som gör att jag känner mig så trött.

Hittills har jag spenderat dagen med att chatta med älsklingen litegrann och så har jag haft handledning med min lärare på skolan och så har jag tittat på lite halvkassa disneyfilmer för att komma fram till den slutsats att Disney faktiskt inte är så bra förebilder som man en gång tyckt. Åtminstone inte när det gäller könsroller och genus. Det snackas så sjukt mycket om det nu. Både i media och i bloggar. Men jävligt kul att läsa det faktiskt. Detta bör beröras mycket mer.

Det jag har planerat under de kommande dagarna när jag inte har något annat bättre för mig är att skriva dels ett par inlägg här på bloggen som ska vara sådär extra givande, om jag bara får något att skriva om d.v.s. Sen har jag planerat att utöka sidorna också på bloggen, lägga till faktasidor om Grand Danois och lite annat smått och gott. Skulle bli oerhört tacksam dock om ni läsare kommer med förslag som jag kan skriva om etc. Ni kan som sagt också ställa frågor till mig som publiceras. Sånt hade varit jättekul! Klicka på den här länken eller den uppe i menyn som säger “Fråga mig något” och fråga på.

Nä, nu ska jag leta reda på lite fler filmer som jag kan titta på idag. Några förslag på bra filmer?