Idag har jag säkert laddat ner 17 album, lagligt och gratis.

Ifrån hemsidan Jamendo, som i stort sett bara har musik ifrån artister som är osignade till skivbolag o så har jag under de senaste dagarna suttit och tankat hem en hel del musik. Det är ju ändå lagligt och gratis. Alla album och låtar jag laddat ner idag så går alla att använda fritt på youtube o så, vilket är något värt att sträva efter, även om man kan tanka hem musik med annan licens och lyssna fritt på det med. Det är rätt sjukt hur mycket bra musik det finns och artister som man annars inte hade hittat. Jag älskar att fylla spellistan med massa skön musik och ständigt vidga mina vyer på bra musik.

Jag ska se ifall jag kan hitta passande musik nu under sommaren som jag kan använda i dokumentären jag gjorde så jag kan lägga ut videon publikt och förlängd så jag kan använda den som en liten portfoliogrej. Jag vill verkligen visa utåt hur mycket jag brinner för mitt tema som är funktionshinder och arbete, och jag vill göra allt jag kan för att faktiskt få ett bra jobb när jag är klar med utbildningen. Jag tror inte jag kommer få något, men jag är åtminstone lite närmare nu när jag pluggar än om jag inte pluggat alls. Då hade nog ingen velat anställa mig. Jaja, skit samma. Skriver man ett inlägg om ett sätt att hitta bra musik lagligt och gratis ska man inte rabbla om annan skit. Jag måste lära mig det. Även om det tar tid. Jaja, jag vet att jag är på rätt väg.