Är jag en Svensson? Nej, jag är en Eriksson…

Inte för att det spelar någon roll, men jag blev lite inspirerad av en artikel jag läste precis i DN om hur medelsvensson är. Nedanför ska jag beskriva hur mycket Svensson jag är. Håll till godo eller nått. Nu kör vi!

Svensson…

Har gått ut gymnasiet och jobbar heltid:
Ja, gymnasiet är avklarat men inget heltidsjobb i sikte ännu. Måste bli klar med studierna först och sedan hitta orken för att kunna jobba heltid. Inte säkert jag klarar av det p.g.a. alla möjliga orsaker.

Är gift och bor i villa, eller radhus i tätort:
Nej, men jag har varit gift (vilket jag ångrar som fan idag). Dock är jag sambo i en lägenhet som på ett vis kan räknas lite som ett radhus, fast det är ute på landet.

Skattefifflar:
Eh…? Jag bara trycker på knappen och godkänner deklarationen och hoppas på att jag får tilllbaka något i år också.

Är det vanligaste namnet som svenskar använder när de ska boka ett hotellrum anonymt.
Ehh…? Jag har aldrig bokat ett hotellrum – någonsin. Dessutom skulle jag göra det i mitt eget namn och aldrig för att vara otrogen eller för att vara ifred. Vara ifred lär man väl få vara ändå om man bor på hotell…

Gillar kanelbullar:
Ja, självklart! Kladdkaka är också gott, men även chips o godis.

Är optimist!
Nja. Jag har varit det tidigare. Det ledde i stort sett bara till massa skit jag fortfarande betalar för, både i pengar och ångest. Numera är jag realist.

Är nöjd med kärlekslivet:
Ja, men självklart! Kan inte få det bättre!

Har haft 4-7 sexpartner:
Ingen kommentar.

Gör 1,2 utlandsresor per år.
Eh… när jag bodde hemma o vi reste utomlands så var det en gång om året, men sen jag flyttade hemifrån har jag typ bara varit i danmark. Nästa resa blir dock Tokyo, förhoppningsvis sommaren 2012.

Ja, det var väl det. Fanns lite till om favoritresmål, men det skippade jag. Inget värt att nämna där tycker jag.

Nå, hur mycket Svensson är du?