Det lär bli väldigt lite bloggande närmsta två veckorna…

Jag är nämligen på resande fot och har fullt upp med äventyr förmodligen alla dagar. De dagar eller timmar på dygnet då jag har tid och möjlighet att läsa alla bloggar jag följer och orkar uppdatera min egen blogg lär alltså bli väldigt få. Dessutom är det en helt annan grej att sitta på laptopen när man är van vid sin stationära. Här blir det bara massa stavfel och allt tar 100 ggr längre att skriva. Detta beror på att jag köpte ett ergonomiskt tangentbord för ett par veckor/månader sedan och det har förändrat mitt sätt att skriva totalt.

I övrigt är jag väldigt trött på feministiska blogginlägg. Tror detta beror på att älsklingen idag efter att enbart ha halvläst typ 3 inlägg av en av mina favoritbloggar och typ “genomskådat” det totalt som enformigt och tjatigt att leta efter ursäkter att diskutera kvinnoförtryck och annat tjafs. Som det här med Slitz. Orkar inte länka, men det har skrivits en hel del om det idag, hur den här tidningen förtrycker kvinnor etc. Varför inte snacka om hur jävla skitdålig alla tjejtidningar som veckorevyn och frida är urusla förebilder för tjejer? Eller det har iofs diskuterats det också.

Jaja. Jag är rätt trött på detta nu. Dock är ju mina absoluta favoritbloggar skrivna av feminister. Hur går det i hop? Jaja. Jag tycker det är kul att få en tankeställare när jag läser bloggar, och jag älskar föräldrar som kör med könsneutral uppfostran och har någon slags distans till sina ungar. Svårt att förklara, men jag gillar ärlighet helt enkelt. Nån som faktiskt erkänner hur jävla jobbig förlossningen var och som inte skäms för att klä sina söner i rosa kläder. Ja, sånt gillar jag. Även om jag är frivilligt barnlös och avskyr att kopplas samman med feminism så gillar jag de här bloggarna.

Och så över till något helt annat. Zlatan är som Sveriges Apple. Now there’s something to discuss…