Vecka 23 i varma Stockholm, juni 2011

Min vän Jeanett träffade jag idag, efter typ 10 år. Vi var bästa vänner i gymnasiet och har varit med om många äventyr. Det var skitkul att träffas igen, trots att man hade lite ångest. Hade fått för mig att vänskapen tagit slut p.g.a. en händelse som gjorde att vi blev lite ovänner, men så var ju inte fallet. Det rann bara ut i sanden i och med naturliga orsaker. Skönt idag att man äntligen träffats igen.

Igår var vi på Heron city och kollade Media Markt efter ny TV med passiv 3D funktion (LG kallar det för Cinema 3D, modellen är 55LW550W) och innan dess käkade vi svindyr pizza på Pizza Hut. Det lär vi aldrig göra om. Det är lika gott att köpa hem Grandiosa och mycket, mycket billigare. Det är inte värt pengarna alltså att käka på Pizza hut. Lite trist, men kul att ändå ha den erfarenheten.

Inte mycket bloggande har det blivit under dagarna, men det visste ni ju redan. Imorgon ska jag typ övningsköra med pappa för o se om jag är redo att ta körkort. Förmodligen inte lär svaret bli. Jag känner mig inte redo, jag har liksom släppt allt med körkort och jag vill inte ha bil längre. Körkortet ska tas för att lättare få jobb när jag är klar, men det bästa hade varit om man slipper, även om jag vet om att jag till sist måste ta det ändå. Alltid bra att ha körkort. Utgifterna för egen bil är det som skrämmer mig. Jag har varit där och jag vet. Bilägande är inte billigt. Spelar ingen större roll hur man gör det, det blir dyrt ändå. I alla fall för dyrt för att jag ska säga att jag har råd att ha bil. Jaja, ska inte klaga. Jag är inte där ännu.

Håret Börjar bli för långt, så jag får upp det till en tofs igen. Skönt men ändå jobbigt. Dags för klippning snart alltså…

Grillning ska det bli hela helgen! Härligt värre! Grilla med familjen är något av det bästa som finns… Tycker inte du också det?

Enhanced by Zemanta