Den 15:e juni har stor betydelse i mitt liv.

Idag fyller alla år känns det som. Älsklingen fyller år och minst två av andra vänner till mig. Jag känner till fler, men det är inga jag har kontakt med men jag vet om att det är ett helt jävla gäng som fyller år idag. Så enkelt är det.

Faktum är dock att det här datumet är speciellt för mig. När jag tappade kontakten med Henrik för många, många år sen så spenderade jag typ 7 år eller så för att hitta honom igen och hade det inte varit för att jag kom ihåg hans födelsedag så hade jag förmodligen aldrig hittat honom. Det är fräckt faktiskt men ingen är nog mer glad än jag för att jag kom ihåg denna dag. Förmodligen berodde också det på att jag har så många andra vänner som fyller år den 15:e juni.

Imorgon ska vi åka tillbaka till Växjö igen, och det känns både bra och dåligt. Vi trivs här fast man längtar ändå hem. Sen så saknar man ju Maja också, så det ska bli kul att mysa med henne igen.

Idag ska vi träffa en gammal klasskompis till mig, ta en fika i Farsta C och sen förmodligen åka hem till henne o mysa med hennes katter. Det är typ ett måste varje gång vi träffas.