Jag gör allt jag kan för att motstå mina gamla demoner.

Någonstans i bakhuvudet sitter det sen typ 3 veckor ett litet sug av att återgå till WordPress för att återigen bli besatt över allt med besökare och skit som jag drabbats av till och från under all den tid jag höll på med det förr. Jag fattar inte varför, eftersom bloggen för tillfället är så pass synlig etc. som jag vill och den senaste tiden har jag heller inte uppdaterat bloggen så ofta, vilket känns helt ok.

Det är som om att någon försöker jävlas med mig igen, men jag måste ju erkänna att den enda som kan jävlas med mitt sinne är jag själv. Jag är den enda som styr båten i det här fallet. Varför jag känner så här igen har jag dock ingen aning om. Jag är fortfarande lika glad i Tumblr som jag varit i typ 3 månader snart så allt är liksom precis som vanligt. Dessutom är de på väg att skaffa fler funktioner som jag hoppas leder till en trevligare upplevelse för den som skriver oftare. Möjligheten att autospara varje minut eller så hade uppskattas mycket, då en del inlägg korta som långa ibland har gått totalt åt skogen för att just en autosparfunktion inte har funnits. Sånt är irriterande.

Samtidigt sitter jag ibland o leker med WP på min dator, där jag installerat en lokal version där jag leker med plugins och text – bara för att, egentligen. I brist på annat skulle jag säga. En sak är i alla fall säker. Med version 3.2 av WP så är jag inte ett dugg imponerad. Jag avskyr den nya versionen av WP! Den är ful som fan och allt känns krångligare. Det enda jag gillar är nya temat som per automatik har stöd för tumblr funktioner som att lägga upp bilder, chat, ljudfiler etc. Fast ändå är det inte lika simpelt som Tumblr. Det är inte samma sak.

WordPress ska man använda om man typ enbart “bloggar”, vilket jag gör iofs. Skriver texter och lägger upp lite bilder. Ska man göra lite mer avancerade grejer som jag talat om tidigare så tar det många timmars programmerande för att få det såsom man önskar. En positiv sak är om man ändå skulle återgå är att jag har hittat ett komplett gratis webhotell så jag slipper punga ut med hundralappar varje månad för ett schysst webbhotell.

Men det får fanimej räcka med de här korkade idéerna. Jag gillar ju inte WP längre om jag ska vara ärlig. Det är för krångligt! Nä, Jag hoppas att de nya funktionerna som är på G på Tumblr är så pass bra att jag aldrig behöver titta åt WordPresshållet igen.