Ska halvt testa o försöka med no ‘poo, fast på mitt eget vis. Köpte ett nytt schampo och balsam av samma märke som jag använt i typ 2 år snart eller så, vilket är ett jävligt bra märke, men håret mitt har inte varit så fint som det en gång var. Som allra finast var det när jag var som allra fattigast och tvättade håret med coop extra schampo o balsam. Fan vad snyggt hår jag hade då! Det var för typ 8 år sen eller så, men ändå. Snyggt som fan var det. Synd att jag inte har bildbevis längre…

I alla fall. Jag ska återigen prova schampo och balsam som är silikonfritt och utan allt för mycket onödigt skit, men det får dock vänta ett par dagar till. Har ju schampo o sånt kvar från förra flaskorna som tydligen måste användas. Inget får slängas i onödan, säger älsklingen. Jag har inget annat val än och lyda. Jag lever ju på hans pengar under sommaren.

Jag bara hoppas på att håret mitt kan bli lite finare igen och att det inte blir fett så jävla snabbt. Hade varit skönt att slippa tvätta håret typ varannan dag. Det är så jävla jobbigt…