Dags för mig att ta körkort!

Yes. Om ca 5 minuter ska jag starta bonniers trafikskola och sen ska jag sitta i typ 2 timmar och försöka komma ihåg och lära mig så mycket som möjligt när det gäller teorin. Så ska jag spendera de nästkommande vardagarna i ca två månader, vilket känns bra. Huvudsaken är att jag har något att göra varje dag eftersom jag inte kom in på några sommarkurser.

När jag inte pluggar teorin så ska jag göra mitt bästa för att inte hålla på så mycket med bloggen, utan bara hålla mig till vanligt hederligt skrivande. Sen ska jag också försöka spela mycket tv spel och även rätta till dokumentären så den blir bättre anpassad för offentlig visning, antingen via svt eller youtube. För mig spelar det ingen roll faktiskt. Jag behöver inte få betalt för videon, det krånglar för mycket med musiken jag måste leta upp på nytt… jävla skit, men ska inte återgå till att klaga över det.

Ja, det var väl det. Jag återkommer när jag har något mer att säga.