När inget fungerar återkommer dåliga vanor direkt.

Fast detta är ingen nyhet egentligen. Jag har pratat om det här ämnet alldeles för mycket de senaste veckorna så jag ska hålla mig kortfattad gällande det här. Säkrast så, för att undvika trubbel av alla sorter.

Igår märkte jag att jag faktiskt fått svar på mina kommentarer jag har skrivit i en av mina favoritbloggar jag följer via kommentarssystemet som heter Disqus. Problemet var ju att jag har inte fått någon notifikation på det här, så jag har alltså missat alla kommentarer och svar sen typ en månad tillbaka. Då blev jag förbannad och direkt kände jag att mina problem med Tumblr är nu över och det är dags att byta till nått bättre. Problemet är ju att det finns ingen annan bloggverksamhet eller hur man ska uttrycka sig som är bättre. Tumblr är det bästa för mig. Oavsett vad jag vill använda för bloggtjänst, har Tumblr det jag önskar. Det bara fattas lite småskit. Som vanligt.

I alla fall. Jag har nu svarat på de kommentarer jag fått svar på o förklarat att jag ej har sett att jag fått svar och jag hoppas att allt är lugnt. Något som också är irriterande som jag lagt märke till är att den här frågefunktionen som finns här på Tumblr (som bara tumblr användare kan använda sig utav) fungerar skitdåligt. Jag får ingen notifikation på det heller, så jag vet inte när någon har svarat på mina frågor. Det har jag sett mycket senare av en ren slump, då jag i brist på annat att göra gått igenom och läst mina gamla blogginlägg (som jag brukar göra för att analysera hur jag agerade just då och varje gång upptäcker jag min utveckling. Det är alltså skitkul o läsa gamla inlägg!!) och då har jag sett att någon gillat det jag skrivit eller svarat på frågan etc. Men jag HATAR att jag inte får ett meddelande i Tumblr i min lilla inkorg som jag faktiskt ska få.

Det är inte direkt lönt att kontakta supporten. Sist jag gjorde det hade jag tusentals frågor men även förslag på hur Tumblr kan förbättras avsevärt, men det enda jag fick som respons var “tack för dina förslag”. Jahapp. Tack för den. Jag fick inte svar på de viktiga frågor jag hade. Man kunde svara på mailet, och jag funderade på att säga “Ursäkta, men jag fick inte svar på mina frågor” men jag sket i det. Upptäckte att de hade ju inte ens lyssnat på vad jag skrivit, så spela roll. Jag var väl på dåligt humör den dagen eller nått och hade säkert hävt ur mig massa onödig skit som man senare hade fått ångest för eller nått.

Jag bara undrar när fan Tumblr får tummen ut ur röven och blir den ultimata bloggtjänsten. Det är inte så svårt egentligen. Jag skrev väl det förr, men kan skriva det igen, fast det tror jag att jag istället gör i ett enskilt inlägg. Eller så testar jag o kontaktar supporten igen.

Du som använder Tumblr, vad tycker du om tjänsten?