Jag har inte haft så mycket o säga på sistone känns det som…

Det beror på en massa saker. Främst att jag har för kassa idéer som räcker för ett blogginlägg men det beror också på att jag vill inte posta massa onödigt skit. Helst hade jag velat alla alla mina inlägg bara ska vara såna med text, eventuellt med en förklarande bild men det går inte varje dag.

Ibland när jag vill skriva små korta grejer, som vad jag gör just nu, vart jag har varit eller är på väg så har jag på senare tid tröttnat att ta foton med mobilen och bloggat ifrån den. Främst för att kameran suger jämföres med min kamera jag fick i födelsedagspresent för ett tag sen nu. Den tar jag helst bilder med, men det är lite jobbigt ibland att behöva koppla in den i datorn och lägga in alla bilder. Sen stör jag mig fortfarande på att det inte går att lägga upp hela album med fotografier enkelt på tumblr. Bara en bild åt gången, och varje gång måste jag leta upp nästa bild. Skitjobbigt, så då får det hellre vara.

Sen finns det ju alltid möjligheten att kommentera över nyheter och andra dråpligheter som det står om i tidningarna, men eftersom det strular en hel del med rss och twingly suger balle eller nått och man inte har möjligheten att pinga twingly automatiskt om man typ inte har en blogg.se blogg eller wordpressblogg, så är det också ett störningsmoment.

Jaja, skitsamma. Jag kände att jag ville säga detta. Idag har vi cyklat 2 mil drygt. Fram och tillbaka till Hovmantorp. Det gick fint, men vägen tillbaka var skitjobbig. Det berodde nog främst på att man åt en stor lunch när man kom fram. Fast den bestod för min del nästan av pommes. Beställde kycklingfilé med pommes på pizzerian i Hovmantorp. Kycklingen var torr så den åt jag knappt av och istället åt jag ordenligt med pommes istället. Det var skitgott!

Nu ska jag gå in på matdagboken och räkna ut hur många kalorier jag har bränt på min färd dit.