Jag har G plussat mitt liv. Snart är det din tur…

Om ca 5 minuter ska jag enligt schema sätta mig igen med körskolan, men innan dess ska jag fanimej skriva ett blogginlägg om min senaste funna lycka som då heter google plus, men även google+ samt g+ om man nu vill förkorta det hela.

Jag är kär i den här tjänsten och det känns som om jag kommer vara för evigt tacksam till min vän Johanna för att hon lyckades få en invite och sen bjöd hon in mig och Henrik på samma gång. Evigt tacksam, alltså.

Frågan är hur fan man ska lyckas övertala folk att det här är bättre än facebook? Jo, mitt knep jag hade tänkt försöka med är att jag ska spela in en liten videoblogg/film där jag förklarar vad det hela är och där jag gör det intressant för alla svenskar som vill få en ny inblick i vad internet har att erbjuda. Jag tror jag kan lyckas rätt bra.

Vad tror du?