Jag avskyr att vara uttråkad…

Under de senaste dagarna har jag typ tröttnat på att sitta vid datorn, fast ändå inte. När jag väl placerar min feta röv här så planerar jag att göra allt möjligt, allt från att surfa på g+ och skriva massvis med intressanta grejer för att starta upp diskussioner etc. för att få det lite mera aktivt i det än så länge relativt tysta g+ jag upplevt än så länge. Orsaken till det beror ju på att jag inte har så många av mina vänner därinne, men det kommer tids nog. När jag då sätter mig här skriver jag inte så jättemycket på g+, det går i vågor. Istället slösurfar jag och hoppar mellan att läsa icke uppdaterade nyhetssidor, kolla facebook och g+ typ var femte minut och ibland går jag in på youtube i hopp om att hitta en intressant video att titta på. Men allt är än så länge rätt trist.

Älsklingen har föreslagit att jag borde sitta mer med teorin så jag verkligen lär mig allt som behövs för o köra bil etc. och när jag inte gör det bör jag sätta mig o spela något spel, något som jag fortfarande suger rätt duktigt på. Det är alltid några andra tankar och idéer som tar över. Jag måste verkligen känna att jag vill spela spel för att jag ska tycka det är roligt, men jag hatar mig själv då jag dag för dag oftast upptäcker att det bidde inget spelande idag heller. Som tur var klagar inte älsklingen så mycket som han egentligen borde så det är jag tacksam över.

Faktum är dock att jag övar in körskola och annat även när jag inte sitter vid datorn. På vägen in till stan idag när vi satt på bussen satt jag o kollade in vägmärken och vägar i övrigt, korsningar etc. Allt för o se hur skyltarna ser ut i verkligheten och hur andra vägar som skyltarna varnar eller upplyser om. Väldigt intressant. Jag tycker jag är duktig. Det som är ännu roligare är att jag på första försöket av Bonniers trafikskola och deras teoriprov är att jag klarade det. Dock med precis på gränsen – 52 poäng av 70, vilket innebär att jag har lärt mig en hel del. Målet är ju självklart att bli expert på allt som har med bilkörning att göra.

Detta beror på att jag är trött på vissa personer i min omgivning som har en tendens att tro att jag skulle vara typ världens sämsta och otryggaste bilförare vilket jag vill motbevisa. Tänk vad härligt det hade varit om jag får typ alla rätt på teoriprovet, klarar uppkörningen på en gång och faktiskt lär mig hantera mina dåliga sidor genom att faktiskt köra bil? Det hade varit typ världens bästa grej.

Jaja, om man återgår till uttråkningen eller något liknande. Som vanligt brukar det vara så att när jag är som mest uttråkad så vandrar tankarna och det är oftast då jag gör mina största misstag som leder till annan skit. Än så länge ser mönstret ut att brytas faktiskt, jag är helt förvånad över mig själv. Ok, jag ska erkänna lite – jag är inte världsbäst på att hålla mina dåliga sidor borta, men fan vilken förändring det skett på sistone. Jag undrar dock varför. Mest troligt är det Henriks lovord eller nått som äntligen börjar fastna i huvudet på mig. Det är underbart.

Nästa upplysning som har hänt som är värt att nämna är att jag borde verkligen bryta kontakten med flera personer “i mitt liv”. Eller ja, de här bekanta som man knappt pratar med. Det är bara onödigt. Men framförallt är jag skittrött på att aldrig kunna resonera med de här personerna. Såna som är så jävla envisa och vägrar lyssna samt förstå att det finns andra sidor av saken. Diskussion är kul. När diskussionen leder till positiv förändring och man hjälpt någon förbättra något så kan det knappast bli bättre. Personer i mitt så kallade liv som inte fattar detta borde jag alltså göra mig av med. Som tur var tror jag inte de lär sakna mig mycket. De lär nog inte ens märka att de har blivit borttagna på vännerlistan på facebook.