Förslag till nya features på Tumblr

Jag skickade precis iväg ett mail till Tumblr supporten och föreslog olika features som jag saknar extremt mycket sen min tid som WordPress användare. Dessa features föreslog jag:

  • Kunna lägga till egna pingtjänster (såsom man kan göra bl.a. på blogg.se och wordpress på egen server) Att pinga Twingly för nyhetsrelaterade inlägg har varit ett jävla helvete sen jag började använda Tumblr.
  • Lägga till kategorier, åtminstone för textinlägg och inte bara köra med etiketter (taggar). Det är så tråkigt att inte ha ordentliga kategorier för mina långa texter.
  • Auto-save funktion som sparar det man skrivit typ en gång i minuten eller oftare. Skitbra o ha om datorn hänger sig eller nått liknande. Tumblr sparar typ aldrig något om nått går fel. Man får skriva om allt. Skitstörigt.
  • Möjlighet att ladda upp flera bilder på en gång. Nu är det en bild i taget vilket är skitjobbigt det också. Nyligen fick gallerifunktionen lite nya uppdateringar, men inget alls gällande detta vilket suger som fan.

Ok, det var det jag föreslog. Nu återstår bara o se vad som händer härnäst. Förmodligen inget alls. Det enda viktiga är att inte återgå till WordPress igen och hålla på med den skiten. Nämen, se där! Nu börjar jag tjata om gamla saker igen. Ja, orsaken till det är att jag inte har något annat bättre för mig. Då blir det så.

Har du några fler features du vill se på Tumblr?