Hårfina funderingar.

Äckelvarning finnes i början av detta blogginlägg! Läses enbart om man har mage för det. Dock inga äckliga bilder, bara ord.

Igår rensade vi avloppet i duschen igen. Typ tredje eller fjärde gången sen vi flyttade hit. I snitt alltså en gång i månaden har vi rensat avloppet. Kul? Nej, inte direkt. Jag fattar inte vart allt äckligt hår och skit kommer ifrån, men det får mig att må ruggigt illa. Jag vet ju om att 99% av allt äckel som samlats därnere kommer ifrån mig. Trots att jag faktiskt inte har så långt hår så blir det rejäla samlingar. Usch, fy och blä rent ut sagt. Detta är en gigantisk anledning till varför jag vill ha kort hår igen, trots att jag inte får för älsklingen.

Att klippa håret kort, typ pojkfrilla som jag har haft till och från under åren är något jag vill göra igen. Dock gillar ju inte älsklingen när jag har för kort hår, så vi kompromissade när jag klippte mig sist vilket resulterade i frillan jag har nu. Ni trogna läsare vet ju detta sen innan, men jag tänkte att jag skulle upprepa mig lite idag i brist på annat.

Nyklippta versionen:


Typ 4 månader senare eller så:


En jävla skillnad på frillorna. I början var jag skitnöjd, men numera stör jag mig på längden och att jag efter ett fåtal månader tvingas ha håret uppsatt i tofs igen för att jag inte ska gå galen över att håret är fan överallt. En av anledningarna till varför jag klippte det kort i nacken var för att slippa använda tofs ett tag, typ ett år eller så. Sen räknade jag ju inte med att gå helt utan inkomst under sommaren, vilket har bidragit till att jag inte har haft råd o klippa mig. Jag får vänta förmodligen en tre månader till innan jag har råd med det, så tofsen får hålla ett bra tag till… Jävla skit, men ändå.

Frillan jag typ vill ha (fast med en slinga längre lugg, typ nedanför öronen:

mohawk
Vad tror ni? Hade detta funkat? Jag har haft liknande frisyr tidigare. Hoppas älsklingen hade godkänt nått sånt =) hint, hint… 😛

Älsklingen har i alla fall förbjudit mig att ha lugg som täcker hela pannan + hockefrilla, som jag hade när vi blev tillsammans (som jag faktiskt passade skitbra i, men lät vara för att göra älsklingen glad)

Missförstå mig rätt nu. Att älsklingen inte gillar vissa frisyrer är för mig helt ok. Alla har rätt till sin egen åsikt och hur fan jag ser ut i skallen påverkar inte vårt förhållande. Jag tycker bara det är jobbigt med för långt hår numera, men jag tycker det är viktigt också att vara snäll mot den jag älskar. Tycker inte du också det?