"Awesomely epic, dude", är mina senaste upplevelser.

Det har varit rätt tyst på bloggen senaste dagarna. Orsaken är mer än logisk och jag har varit med om en jävla massa trevligt senaste dagarna, så jag har fortfarande lite jobb med att sitta och sortera ihop allt. Det har varit en rätt så epic erfarenhet kan jag säga i alla fall.

Jag gick för drygt tre dagar sen med i den längsta hangout som än så länge registrerats på google plus, och jag har träffat otroligt många intressanta människor och jag har fått mer eller mindre än ny syn på livet över hur fantastiskt ett socialt liv över internet kan vara. Skillnaden mellan facebook och allt tjafs där jämföres med all nytta jag funnit på Google plus, fick jag för ett par dagar sen en riktig lust att avsluta facebook kontot och aldrig återvända, men jag har bestämt mig att hålla kontot kvar så länge, åtminstone tills att dörrarna öppnas upp offentligt på google plus. Jag har en känsla att många nyttiga kontakter kommer emigrera dit, men rädslan är lika stor över att att g+ kommer bli lika infekterat med dumheter om folk behåller sitt facebook beteende öppet även där. Det positiva är ju att det är lättare att filtrera på g+, men jag ser hellre att facebook och g+ rullar vid sidan om varandra och kompletterar varandra på något sätt, så att g+ kan få behålla sin underbara idé och vara ett ställe där folk vill dela med sig av nyttig information istället för massa onödigt tjafs.

Nåja. Dags att återgå till den episka erfarenheten. Undertiden som jag varit med till och från och diskuterat med nya människor i g+ hangout så har jag träffat en hel del fantastiska människor. Jag har träffat och pratat med en anställd person på google, och jag har träffat Justin Bieber och Brian Wilson också. Fast, det är inte hela sanningen. Faktum är att jag träffat deras dubbelgångare och igår skämtade vi en hel del om det och det var rätt kul o sprida lite rykten eller vad man ska säga. Faktum är att det mycket väl kunde ha varit den riktiga Justin Bieber och Brian Wilson som dök upp i hangout:en igår. Kändisar som Mark Zuckerberg, Alyssa Milano och Ashton Kutcher har konton på g+ och det finns inget som hindrar dem från att besöka den hittills längsta hangout som existerat på g+.

Det jag åtminstone kan skryta om är att jag var med vid födelsen av de trognaste medlemmarna i den här hangouten. Vi kallar oss för the Hogs, eller hogplus. Vill du följa dem på twitter så sök på @hogplus. Inte för att jag vet hur man följer nån på twitter, men ändå. Den som vet kan ju förklara för mig hur fan det går till. Alla jag följer på twitter har jag fått rekommenderade på något sätt. Att hitta en specifik person har jag hittills inte lyckats med.

Kortfattat är jag i alla fall kär i google plus, vilket inte är en nyhet. Tack vare den här hangouten har jag träffat folk jag annars inte skulle vetat om att de existerade, och säkerligen en 15-20 personer har jag lagt till i mina cirklar de senaste 3 dagarna, så g+ är inte lika tyst längre som det var i början.

Det ordet jag använt mest i alla fall senaste tiden är “awesome”. Det är den enda rätta beskrivningen på vad jag har upplevt senaste dagarna.