Känns som om jag börjar tröttna lite på Tumblr. Typiskt.

Känslan jag har haft senaste dagarna om bloggandet är såna där känslor som på ett vis är förbjudna för min del. Åtminstone med tanke på allt jävla strul jag utsatt mig själv för när det gäller domäner, webbhotell, flyttningar av domäner och strävan efter perfektion utan krångel. Fortfarande är jag inte där, inte riktigt men jag antar att hur mycket man än försöker så går det inte att komma dit.

Jag tror nog att det är en anledning till varför jag inte bloggat så mycket senaste veckorna. Dels har google plus tagit upp väldigt mycket tid (utan att vara i vägen) men jag har ju som sagt inte riktigt orkat vara aktiv med bloggen heller. Det är nästan så att jag tröttnat totalt på att blogga, men jag känner mig själv så pass väl att jag vet om att såna här känslor brukar inte hålla i sig särskilt länge.

Jag har fortfarande samma problem, med att folk som gillar mina inlägg knappast är riktiga människor, eller så är de troll, spam-apor eller bara folk utan hjärna som inte fattar hur man använder internet. Eller Tumblr för den delen. Eller något. Ok, förlåt. Blev kanske lite väl för negativ där, men jag börjar bara tröttna på det.

Jag har inte skrivit till supporten om det här problemet, för jag har inte riktigt klurat ut hur jag ska formulera mig. Ett lämpligt mail kommer att skickas, frågan är bara när.

Jag antar väl att jag går och längtar efter att få alla features jag vill ha på ett och samma ställe ska dyka upp, men å andra sidan så är jag bara tom i huvudet för tillfället.

I övrigt har jag en tråkig lördag eftersom det regnar, så cykelturen blev inställd. Förhoppningsvis kan vi cykla imorgon.