Träningsvärk och lite mer om världens längsta hangout.

Det har typ gått tre dagar sen jag bloggade sist. Snart får jag ta o ge mig själv smisk på fingrarna eller nått. Så här kass på att blogga får jag inte bli, men tyvärr har jag varken varit tillräckligt inspirerad för ett inlägg eller haft orken för att skriva något heller. Tyvärr har jag drabbats mycket av både huvudvärk och smärta över hela kroppen. Förmodligen är det relaterat till fibromyalgin. Jag har ju cyklat en hel del de senaste veckorna och jag har typ haft konstant träningsvärk överallt så det har varit väldigt irriterande, nästan på gränsen till deprimerande faktiskt.

Jaja, nog med klagomål. Det enda mer jag har att säga är att jag verkligen njuter av att finnas med på Google plus, om jag nu får vara tjatig eller nått. Än så länge är det rätt skoj att gå med i världens längsta hangout som för tillfället har hållit på i typ 9 dagar nu.