Vad fan är det för fel på Tumblr?

Nu har jag fan tröttnat. Ursäkta, men ändå. Jag är så ruggigt trött på alla de här spam-attackerna att jag blir fan galen! Alldeles nyss när jag gick in på min blogg blev jag mött av ytterligare någon person till som gillat ett av mina inlägg eller två. Det jag avskyr med detta är att personen i fråga har en profilbild som visar porr. Sånt accepterar jag inte.

Jag har fan inget annat val än att lämna Tumblr, men hur fan ska det gå till? Inget annat ställe har det jag vill ha, förutom wordpress på egen server, vilket jag inte har råd med för tillfället. Alltid när man beställer webbhotell så måste man betala en startavgift och även månadsavgifter för ett helt år. På loopia, där jag har köpt min nuvarande domän hade det kostat mig typ 800 kr eller så, vilket jag inte har råd med. Jag är helt komplett bankrutt fram tills typ oktober eller november, då jag förmodligen börjar få min ekonomi under kontroll igen. Jag har kommit överens med min sambo att han ska få hela mitt studentlån som jag får i början av september för att rättfärdiga att jag levt på hans pengar under sommaren. Får han de där pengarna är vi liksom kvitt.

Nu återstår bara frågan hur fan jag löser det hela med webbhotell. Återgå till WordPress är typ det enda jag kan göra. Går jag över till blogger eller till någon annan plattform så kan jag inte föra över mina inlägg eller något. Jag får börja om helt från början i så fall. Jaja, det löser sig till sist. Domänen, gdgalningen.se kommer finnas kvar. Själva bloggen på tumblr kommer förmodligen ligga på en subdomän tillsvidare om jag inte lyckas klura ut hur jag rättar till det hela. Det finns tillfälliga lösningar tills att jag har pengar på kontot igen.

Det enda som stör mig är att jag har lovat min älskling att ALDRIG återgå till WordPress, eftersom det tog för mycket tid men jag vet inte hur jag ska göra annars. Jag är inte den enda som har problem med spam här på Tumblr. Många andra har det också, men det som stör mig är att allt här tar sån jävla tid att fixa. Tumblr är skitbra, eftersom det är så enkelt, men de saknar så mycket grundliga saker och är man mer van vid att få saker att fungera så blir man rätt besviken när man kommer hit och saknar basala grejer som kategorier och fungerande arkiv.

Jaja. Det löser sig.